Pronovias præsenterer eksempler på 2018 cocktail kollektionen!

Kjolerne i den nye kollektion er skabt til maksimal elegance og eksklusivitet. Her er tøj til de mest udsøgte lejligheder og fejringer i livet. Den nye kollektion kan defineres med følgende punkter:

Metalliske toner: En stor del af farvepaletten i den nye kollektion består af metalliske toner og den er konsekvent i både tekstiler, store sten, broderier og andre applikationer

To-delte sæt: Mange sæt er to-delte, hvor et snævert skørt kan kombineres med en løs bluse eller omvendt. De forskellige silhuetter kombinerede er et vindende koncept.

Dybe rygge: En dyb ryg-udskæring bringer det feminine og intime frem, uden at gå på kompromis med det elegante.

Broderi: En farvet tråd på smukke broderier skaber detaljer, der skiller sig ud. Det er her, elegante tekstiler som chiffon og mikado og fantastiske broderi med blomster mødes.

Jumpsuits: For dem, der ikke ønsker at bære kjole til festlige lejligheder lanceret nu også en serie af jumpsuits/buksedragter, inspireret af den klassiske smoking. Detaljer som perler og blonder gør buksedragten et perfekt alternativ.

Elementer fra naturen: Smukke blomster design og farver taget fra naturen som skovgrøn, fersken og opal skaber en følelse af at være i et med naturen.

webb 001

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us