Pronovias presenterer sin cocktail-kolleksjon!

Kjolene i den nye kolleksjonen er skapt for å maksimal eleganse og eksklusivitet. Her finnes plagg for livets mest utsøkte anledninger og selskapeligheter. Den nye kolleksjonen kan defineres med følgende punkter:

 

Metalliske toner: En stor del av fargpaletten i den siste kolleksjonen består av metalliske toner. Dette er gjennomgående for såvel stoffene som store stener, broderier og andre applikasjoner.

To-delte plagg: Mange plagg består av to deler der et smalt skjørt kombineres med en løsere bluse, eller motsatt. Å kombinere ulike silhuetter er et vinnende konsept.

Dype rygger: En dypt utringet rygg løfter frem det kvinnelige og intime uten at den for den del går på akkord med det elegante.

Broderi: En farget tråd på vakre broderier skaper detaljer som skiller seg ut. Her møtes elegante stoffer som chiffon og mikade med fantastiske blomsterbroderier.

Jumpsuits: Til dem som ikke ønsker å bære kjoler under selskapelige anledninger lanseres også en rekke jumpsuits inspirert av den klassiske smokingen. Detaljer som edelstener og blonder gjør jumpsuiten fullkommen.

Innslag av natur: Vakre blomstermønstre og farger hentet fra naturen selv som for eksempel skogsgrønt, fersken og opaler skaper en naturnær følelse.

webb 001

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us