Uutta Elsa Coloured Shoesilta

Cover Elsa Eng

UUTTA: ELSA! LOOKBOOK

Uusimmassa ”Elsa! Lookbook” -versiossa esitellään Elsa Coloured Shoesin uusi mallisto. Täältä löytyy myös olennaista tietoa hääkengistä ja täällä annetaan niihin liittyviä vinkkejä ja neuvoja. Liikkeet voivat hyödyntää ”Elsa! Lookbookia” hienona lahjana tulevalle morsiamelle tai pitää sitä mukana esittenä eri messuilla.

 

Mirjam Nude + Trista Nude LS 1

IT’S ALL ABOUT COLOURS!

Elsa Coloured Shoesin teema vuodelle 2018 on: IT’S ALL ABOUT COLOURS! Elsa esittelee vuoden 2018-mallistossaan muutamia täysin uusia värejä, kuten blush, nude, shampanja ja metalliset sävyjä. Ja tottakai: kaikki Rainbow Clubin satiinikengät ovat saatavilla käsinvärjättyinä valinnaisessa toivevärissä.

 

new webshop

Elsa Coloured Shoes: uusi B2B-nettikauppa!

Elsa Coloured Shoes lanseeraa uuden B2B-nettikaupan vuoden 2018 alussa, joka on saatavilla kolmella eri kielellä. Nettikaupassa on aiempaa enemmän toimintoja ja ulkoasultaan se on moderni ja helposti navigoitava.

 

Elsa app

Lataa Elsa-appi!

Nyt löydät Elsa Shoes -appin App-storesta ja Google-playstä. Apin avulla voit nähdä kaikki malliston kengät ja siitä löytyy muun muassa toiminto, jonka avulla löydät lähimmän jälleenmyyjäsi.

 

.

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us