Romantica

romantacia-003
Ett familjeägt, brittiskt bröllopsföretag med över 30 års erfarenhet inom branschen. Brudbranschen har haft många förändringar under de senaste trettio åren och vi har anpassat oss till förändringarna för att kunna fortsätta skapa klänningar som brudar alltid drömt om. Under denna tid har vi också fått en stor mängd kunskaper och fått en betydande förståelse för vad brudar vill ha, vilket är en grundläggande faktor. Med detta i åtanke kan vi erbjuda våra återförsäljare en prisbelönt kundservice och en god relation.

Med över 30 år inom brudindustrin har vi fått möjligheten att lära känna våra återförsäljare och vi är stolta över att kunna erbjuda utmärkt kundservice till varje enskild butik. Ett bra förhållande med våra kunder är avgörande och vi skulle därför inte vilja arbeta på något annat sätt.

Nya stilar är utformade och utvecklade i hjärtat av Devons landsbygd, skapade av vårt brittiska designteam som leds av vår huvuddesigner Hannah Gardener. Med kompetens inom olika områden från textildesign till mönsterritning, konstruktion och drapering säkerställer vårt team att varje design tillverkas till en exceptionell standard. Tyger, snören och utsmyckningar är handplockade för varje skiss vilket gör det möjligt för våra mönster att fånga romantiken och elegansen i varje stil.

Våra designers drar hela tiden inspiration från det ständigt föränderliga konceptet “Bröllopet” Detta gör det möjligt för oss att hålla koll på de nya trenderna och teman, medan vi även strävar efter att erbjuda en rad klänningar med en stil för varje brud.

Vår helt nya passform erbjuder bruden den struktur, stöd och komfort de alltid har drömt om.
Med en engagerad brittisk design och ett skräddar-team som har arbetat hårt för att utveckla våra mönster samt granskat varje detalj, kan vi nu säga att vi kan erbjuda våra brudar det allra bästa.
Vi har nu skapat en förbättrad och utvecklad design, för att ge varje brud det förtroende att njuta av sin speciella dag till fullo, oavsett storlek eller form. En brudklänning är så mycket mer än bara en klänning, det är ett uttalande om stil, personlighet och framför allt romantik. Varje brud förtjänar att känna sig vackert på sin bröllopsdag och det är alltid vårt slutmål, att skapa en bröllopsklänning som speglar bruden och den perfekta dagen.

Vi arbetar väldigt hårt tillsammans med vårt designteam för att skapa en kollektion som har wow-faktorn, men där fortfarande priser är överkomligt. Varje klänning har högkvalitativa tyger, invecklade utsmyckningar och en bra passform, till ett överkomligt pris. Vårt huvudmål från den första skissen är att skapa en kollektion som kommer att erbjuda brudar allt det de vill ha och mycket mer.

När man erbjuder prisvärda klänningar kan man få tanken att kvalitetsnivån skulle falla men inte på Romantica. Varje klänning som är designad och tillverkad av oss går igenom en lång kvalitetskontroll för att säkerställa att varje klänning håller det vi lovar samt är perfekta för våra brudar. Vi är stolta över att erbjuda en kollektion av klänningar som har ett överkomligt pris men som även är glamorösa och av hög kvalitet.

Effektiv och fri leverans, vi erbjuder en utmärkt leveransservice som levererar så snabbt som möjligt utan extra kostnad! Många andra designers tar betalt för leverans och vi har jobbat hårt för att fortsätta erbjuda våra återförsäljare fri leverans. Dock har vi en standard leveranstid, men om någon våra återförsäljare behöver snabbare leverans arbetar vi tillsammans med dem för att möta deras samt bröllopets behov. Vi kommer alltid att göra det lilla extra för våra återförsäljare och deras brudar, för att göra dem så nöjda som möjlig

Med ändringar på brudmarknaden och ett ökat värde för brittisk design samt brittiska produkter har vi lanserat en helt ny “Made In England” kollektion. Denna kollektion är designad och handgjord av vårt dedikerade designteam i Devon.

Vi kan nu erbjuda brudar en kollektion av högkvalitativa klänningar där prisbelönta tyger inhandlade från Storbritannien tagits till hjälp.
Vi erbjuder inte bara en mycket snabb leverans med otroligt minskade koldioxidavfall och istället ökade miljöfördelar. Utan denna kollektion tar också hänsyn till brudens mångsidighet och originalitet, eftersom klänningar kan skräddarsys för varje bruds behov. Att anpassa sig till den växlande marknaden är väldigt viktigt för oss. Att få chansen att uppfylla behoven och önskan hos våra brudar är kärnan och hjärtat i varje designbeslut hos oss.

Besök hemsidan och se kollektionerna här: www.romanticaofdevon.co.uk

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us