Pronovias donerar bröllopsklänningar

Det världsledande bröllopsmärket Pronovias donerar brudklänningar till sjukhusanställda blivande brudar som jobbar i första linjen av COVID-19 pandemin.

Tekst & Foto: Pronovias

 

corona-pronovias

 

Projektet började i Kina i början på året och har redan försörjt många engagerade kinesiska sjuksköterskor och doktorer med vackra bröllopsklänningar. Nu utökar Pronovias satsningen till flera länder över hela världen.

I linje med sin ambition om att alla brudar ska få sin drömklänning så har Pronovias erbjudit en klänning till alla förlovade sjukhusanställda, från doktorer och sjuksköterskor till vaktmästare och kantinpersonal. Företaget önskar göra det här för att hylla dessa hjältar som just nu jobbar hårdare än någonsin i kampen mot pandemin.

Pronovias Group Konstnärliga Direktör Alessandra Rinaudo tog fram “THE HEROES COLLECTION” för just dessa brudar, med ett urval av vackra, unika bröllopsklänningar. Hon beskriver sjukvårdspersonalen som “Soldater, obevekliga i sin kamp för att bota de sjuka.” Hon fortsätter: ”Det är en ära att få visa mitt stöd och rikta uppmärksamheten till alla dessa kvinnor som gör sitt bästa för att övervinna pandemin. Kärleken övervinner allt.”

Pronovias VD Amandine Ohayon viktlägger hur tacksamma vi kan vara för dessa hjältar på sjukhusen som dagligen riskerar sin egen hälsa för att rädda andras. ”att vi donerar brudklänningar till dessa underbara kvinnor är det minsta vi kan göra. Vi vill sprida glädje och lycka på deras bröllopsdag och få dem att känna sig fantastiska.”

Under hashtaggen #LoveConquersAll, vill Pronovias Group dela ett budskap om kärlek och omsorg i dessa tider av osäkerhet och orolighet.

Alla blivande brudar som har hjälpt till under pandemin vill ha rätt till en gratis klänning fram till 31 August 2020. THE HEROES COLLECTION kommer finnas i följande Pronovias Flagship Stores:

Spanien (Barcelona, Madrid -Velázquez, Sevilla), Italien (Rom, Milano), Frankrike (Paris, Lyon, Marseille) Portugal (Lissabon), Storbrittannien (London), USA (New York, Los Angeles, Miami, Houston), and Mexiko (Mexiko City).

 

No Comments Yet

Comments are closed

Bridal Magazine Group SE
Björbäcksvägen 9, 451 55 Uddevalla Tel: 0522-68 11 90 Fax: 0522-68 11 99 info@bridalmagazinegroup.com

Bridal Magazine Group SE 2013 (c) All rights reserved. Org.nr: SE 5171000119

Follow us